Проблем съв admin models плъгин

В този раздел можете да подавате всякакви заявки за намиране, изработка или преработка на плъгини/модове.
Отговори
Потребителски аватар

Автор на темата
MadNESs SW1999
Рекламатор
Рекламатор
Мнения: 133
Регистриран: 21 мар 2017, 21:43
Местоположение: Бели брези
Се отблагодари: 8 пъти
Получена благодарност: 9 пъти
Контакти:

Проблем съв admin models плъгин

Мнение от MadNESs SW1999 » 14 юли 2018, 01:38

Здравейте имам следния проблем
Изображение
Не ми зарежда само скина на CT
използвам следният плъгин:

Код: Избери всички

#include <amxmodx>
#include <cstrike>
#include <hamsandwich>

#define MAX_MODELS 32

enum _:Data
{
	Flags[32],
	TModel[32],
	CTModel[32]
}

new const g_szModels[][Data] = 
{
	{ "m", "MadnessArmyT", "MadnessArmyCt" },
	{ "n", "MadnessArmyT", "MadnessArmyCt" },
	{ "o", "MadnessArmyT", "MadnessArmyCt" },
	{ "p", "MadnessArmyT", "MadnessArmyCt" }
}

new g_iFlags[MAX_MODELS]

public plugin_init()
{
	register_plugin("Admin Models", "1.0", "OciXCrom")
	RegisterHam(Ham_Spawn, "player", "OnPlayerSpawn", 1)
}

public plugin_precache()
{
	for(new i; i < sizeof(g_szModels); i++)
	{
		precache_player_model(g_szModels[i][TModel])
		precache_player_model(g_szModels[i][CTModel])
		g_iFlags[i] = read_flags(g_szModels[i][Flags])
	}
}

public OnPlayerSpawn(id)
{
	if(!is_user_alive(id))
		return
	
	new bool:bMatch
		
	for(new i, iFlags = get_user_flags(id); i < sizeof(g_szModels); i++)
	{
		if((iFlags & g_iFlags[i]) == g_iFlags[i])
		{
			cs_set_user_model(id, g_szModels[i][cs_get_user_team(id) == CS_TEAM_CT ? CTModel : TModel])
			bMatch = true
			break
		}
	}
	
	if(!bMatch)
		cs_reset_user_model(id)
}	
	
precache_player_model(szModel[])
{
    static szFile[128]
    formatex(szFile, charsmax(szFile), "models/player/%s/%s.mdl", szModel, szModel)
    precache_model(szFile)
    replace(szFile, charsmax(szFile), ".mdl", "T.mdl")
    
    if(file_exists(szFile))
        precache_model(szFile)
}
Ах колко жалко е да си чорбар

Потребителски аватар

You Owe Me ZP43
Потребител
Потребител
Мнения: 185
Регистриран: 07 мар 2018, 19:34
Местоположение: Пред компютъра
Получена благодарност: 1 път
Години: 18

Проблем съв admin models плъгин

Мнение от You Owe Me ZP43 » 14 юли 2018, 01:43

Вижда си проблема, няма ти го модела MadnessArmyCtT, имаше урок как скиновете могат да вървят и без втория модел, който е T, но не знам къде беше...
I am actually not a Harry Potter FAN, but this song below is HOT AF :crazy:

Отговори

Върни се в “Заявки за плъгини”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта