Кой съм аз ?

Форум за всичко останало, което си няма собствен раздел.
Отговори
Потребителски аватар

Автор на темата
Nixe ss
Рекламатор
Рекламатор
Мнения: 161
Регистриран: 07 дек 2017, 03:57
Репутация: 0

Кой съм аз ?

Мнение от Nixe ss » 01 яну 2018, 00:45

Задавали ли сте си някога въпроса: “Кой съм аз?” Може би няма човек на земята, който в даден етап от живота да не си е задавал този толкова значим въпрос. Напоследък все повече хора се питат кои са те и какъв е смисълът на техния живот. Колкото по-малко смисъл в живота открива човек и губи удовлетворението от това да го живее, толкова по-често се връща към този въпрос. А задавали ли сте си въпроса: “Защо се случва всичко това?” Колкото повече човек се отдалечава от своята природа, от своята истинска същност, толкова и чувството за празнота и липса на смисъл от живота се увеличава.

Изображение

Човек е това, което вярва, че е! А вие в какво вярвате?

С времето масата от хората все повече се отдалечават от своята истинска същност. Сякаш са забравили, че земята е училище е наш временен дом, който е нужно да уважаваме и обичаме, защото благодарение на него ние се развиваме и израстваме като вечни енергийни същности. Нашият истински дом е Вселената и всички ние произлизаме от нея. На земята сме загубили своите сетива и усет за океана от енергия, в който ежедневно сме потопени, хората са започнали да виждат само твърдата материя, която е само един от многобройните пластове на всичко съществуващо. Това е било нужно да се случи, за да може да тласне човечеството да развива своето умение да си служи с материята в дълбочина. На земята материята е едва 10% от всичко съществуващо, но с времето хората са загубили сетивата си да виждат останалото, затова са приели материята като абсолютна величина, сякаш останалото не съществува, забравяйки за океана от енергия, в който сме потопени. Но всъщност този океан от енергия определя материалния свят, той е като глина, която моделираме с нашите действия и вяра в материални форми.

Загубили сетивността си, масата от хората са лесни за манипулиране. Забравили, че със своята вяра те моделират заобикалящия ги свят, който всички заедно сътворяваме. От както са се появили телевизията, радиото, вестниците и всички останали масмедии, като интернет, чрез които можеш да достигаш до огромна група хора, е още по-лесно да се осъществява контрол върху хората. Масата от хората вярват във всичко, което звучи логично, но не всичко логично е истина. Замислете се, през последните 10 години колко много се промени всичко около нас. Филмите, които излъчват стават все по-безлични, изпразнени от всякакво съдържание насочващи вниманието на хората към секс, наркотици, пари, власт и насилие. Да, все още може да откриеш и стойностен филм направен с и за Любов, но те бледнеят пред останалите. Същото е и с музиката, и с телевизионните предавания и статиите, които публикуват масмедиите. Вероятността събитие, което би насочило вниманието на хората в негативна посока да се появи в медиите, е многократно по-голяма отколкото събитие, което възхвалява добротата на хората, силата на любовта и благодарността.

Нека напомня, че животът е такъв, какъвто вярваме, че е. След като вниманието на масата от хората системно се насочва в негативен план, какъв живот смятате, че колективно сътворяваме? Това е основната причина, животът на хората да губи все повече смисъл, защото така хората се отдалечават все повече от своята същност. Там, откъдето идваме, в своята истинска същност, ние сме добри, без да мислим никому лошото като си вредим помежду си. Това се случва тук на земята, като учебна площадка, която ни дава възможност да развием своята доброта и силна вяра в доброто.

Източник Shirinan.com
Изображение

Потребителски аватар

deadlylord ZBB
Потребител
Потребител
Мнения: 541
Регистриран: 04 апр 2017, 16:35
Репутация: 0
Местоположение: Бургас, България
Години: 20
Контакти:

Кой съм аз ?

Мнение от deadlylord ZBB » 01 яну 2018, 03:30

Zombie BaseBuilder 6.5 [Shop|Spells|Rewards|24/7 Admins] - 93.123.18.45:27015

Потребителски аватар

nameless. CSar3aBG
Потребител
Потребител
Мнения: 461
Регистриран: 20 май 2017, 11:47
Репутация: 0
Местоположение: У нас.
Години: 18
Контакти:

Кой съм аз ?

Мнение от nameless. CSar3aBG » 01 яну 2018, 05:32

Не разбрах смисъла на темата ?

П.С : За много години!

Отговори

Върни се в “Off-Topic”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост