Помощ с функция за пари

Ако имате затруднения при изработката/преработката на даден плъгин - пишете тук, ще се опитаме да ви помогнем!
Потребителски аватар

Автор на темата
ElitePower
Рекламатор
Рекламатор
Мнения: 506
Регистриран: 13 окт 2016, 14:20
Се отблагодари: 2 пъти
Получена благодарност: 5 пъти

Помощ с функция за пари

Мнение от ElitePower » 24 фев 2018, 20:35

Имам shop плъгин, но не показва колко пари имаш, искам да се вижда колко пари имаш. От вас искам да ми кажете точно коя функция ми трябва и как да я сложа, че да се компирила плъгина.

Потребителски аватар

OciXCrom™ MKD
Администратор
Администратор
Мнения: 3844
Регистриран: 06 окт 2016, 19:20
Местоположение: /resetscore
Се отблагодари: 2 пъти
Получена благодарност: 95 пъти
Години: 20
Контакти:

Помощ с функция за пари

Мнение от OciXCrom™ MKD » 24 фев 2018, 20:37

Как може да знаем без да видим кода?!?!

Потребителски аватар

Автор на темата
ElitePower
Рекламатор
Рекламатор
Мнения: 506
Регистриран: 13 окт 2016, 14:20
Се отблагодари: 2 пъти
Получена благодарност: 5 пъти

Re: Помощ с функция за пари

Мнение от ElitePower » 24 фев 2018, 21:19

Искам сам да се опитам да си го направя, от вас искам да ме опътите коя функция да ползвам и къде се поставя.

Потребителски аватар

Nikolow
AMXX Скриптър
AMXX Скриптър
Мнения: 153
Регистриран: 27 ное 2016, 13:02
Се отблагодари: 2 пъти
Получена благодарност: 20 пъти
Контакти:

Re: Помощ с функция за пари

Мнение от Nikolow » 24 фев 2018, 21:23

Tired and retired...

Потребителски аватар

Автор на темата
ElitePower
Рекламатор
Рекламатор
Мнения: 506
Регистриран: 13 окт 2016, 14:20
Се отблагодари: 2 пъти
Получена благодарност: 5 пъти

Re: Помощ с функция за пари

Мнение от ElitePower » 24 фев 2018, 21:53

Така, тази функция я имам , крайният резултат, който искам да постигна е да изкарва парите както на снимката- Изображение

Потребителски аватар

OciXCrom™ MKD
Администратор
Администратор
Мнения: 3844
Регистриран: 06 окт 2016, 19:20
Местоположение: /resetscore
Се отблагодари: 2 пъти
Получена благодарност: 95 пъти
Години: 20
Контакти:

Re: Помощ с функция за пари

Мнение от OciXCrom™ MKD » 24 фев 2018, 22:47

Без да видим кода, ще говорим на изуст. Трябва да намериш функцията menu_create в кода и там да вмъкнеш текста... ако изобщо се ползва новата система за менюта в кода.

Потребителски аватар

Автор на темата
ElitePower
Рекламатор
Рекламатор
Мнения: 506
Регистриран: 13 окт 2016, 14:20
Се отблагодари: 2 пъти
Получена благодарност: 5 пъти

Re: Помощ с функция за пари

Мнение от ElitePower » 25 фев 2018, 12:41

Ползва се - g_iMenu = menu_create( "\wShop ", "ShopMenuHandler" )

Потребителски аватар

NiKo. try me
AMXX Скриптър
AMXX Скриптър
Мнения: 30
Регистриран: 13 окт 2016, 20:57
Местоположение: Варна
Години: 18

Re: Помощ с функция за пари

Мнение от NiKo. try me » 25 фев 2018, 13:01

Код: Избери всички

new szTitle[128]
						
formatex(szTitle, charsmax(szTitle), "\wShop^n\wMoney: \y%i", cs_get_user_money(id)) 
g_iMenu = menu_create(szTitle, "ShopMenuHandler")
Преполагам щом си се заел да го правиш разбра кое къде да сложиш и кое да замениш.
Изображение

Потребителски аватар

Автор на темата
ElitePower
Рекламатор
Рекламатор
Мнения: 506
Регистриран: 13 окт 2016, 14:20
Се отблагодари: 2 пъти
Получена благодарност: 5 пъти

Re: Помощ с функция за пари

Мнение от ElitePower » 25 фев 2018, 13:26

Като добавя и твоето нико стават грешки понеже имам

Код: Избери всички

CreateMenu()
{
    g_iMenu = menu_create( "\wShop", "ShopMenuHandler");

    new szItem[64];
    for(new i; i<sizeof(g_mItems); i++)
    {
        formatex(szItem, charsmax(szItem), "%s\w %d$", g_mItems[i][m_szName], g_mItems[i][m_iCost]);
        menu_additem(g_iMenu, szItem);
    }
}

Потребителски аватар

NiKo. try me
AMXX Скриптър
AMXX Скриптър
Мнения: 30
Регистриран: 13 окт 2016, 20:57
Местоположение: Варна
Години: 18

Re: Помощ с функция за пари

Мнение от NiKo. try me » 25 фев 2018, 13:31

ElitePower написа:
25 фев 2018, 13:26
Като добавя и твоето нико стават грешки понеже имам

Код: Избери всички

CreateMenu()
{
    g_iMenu = menu_create( "\wShop", "ShopMenuHandler");

    new szItem[64];
    for(new i; i<sizeof(g_mItems); i++)
    {
        formatex(szItem, charsmax(szItem), "%s\w %d$", g_mItems[i][m_szName], g_mItems[i][m_iCost]);
        menu_additem(g_iMenu, szItem);
    }
}
Какво грешки при компилиране? Дай да видим грешките ако е там
Изображение

Отговори

Върни се в “Помощ в скриптирането”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост