амхх 1.9 бъгна един от плъгините.

Въпроси и проблеми свързани с AMXModX.
Потребителски аватар

OciXCrom TM
Администратор
Администратор
Мнения: 5108
Регистриран: 06 окт 2016, 19:20
Местоположение: /resetscore
Се отблагодари: 59 пъти
Получена благодарност: 490 пъти
Години: 21
Контакти:

амхх 1.9 бъгна един от плъгините.

Мнение от OciXCrom TM » 12 сеп 2018, 20:13

Промени по кода който изкарва тази грешка не са били правени скоро, тъй че надали проблемът е от 1.9. Току що го тествах и аз и такъв проблем нямам, тъй че нещо от теб е. Опитай да върнеш 1.8.2 и виж дали пак ще имаш такъв проблем. След това върни 1.9 и пиши дали пак става така.

Потребителски аватар

Автор на темата
smurfavr HL 1-BG
Рекламатор
Рекламатор
Мнения: 420
Регистриран: 06 окт 2016, 17:55
Се отблагодари: 25 пъти
Получена благодарност: 13 пъти
Контакти:

амхх 1.9 бъгна един от плъгините.

Мнение от smurfavr HL 1-BG » 12 сеп 2018, 21:52

Правих го вече.Върнах 1.8.3 и проблема го няма.

Потребителски аватар

OciXCrom TM
Администратор
Администратор
Мнения: 5108
Регистриран: 06 окт 2016, 19:20
Местоположение: /resetscore
Се отблагодари: 59 пъти
Получена благодарност: 490 пъти
Години: 21
Контакти:

амхх 1.9 бъгна един от плъгините.

Мнение от OciXCrom TM » 12 сеп 2018, 22:34

Опита ли пак да сложиш 1.9? Ако все още се случва, съветвам те да пишеш тук. Там най-добре може да ти помогнат.

Отговори

Върни се в “Поддръжка / Помощ”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост