No record
★ [ALFA-GAME.NET] # WAR3FT [16]RACES [25]LVL [4]SHOPMENUS [GOLD menu...
45.144.155.168:27017
cs_italy
Играчи: 20/28
cs_italy
No record
CS1.BG | DUST2 NOSHTA GARMI [RANKED PLAY] #1 45.144.155.113:27015 de_dust2 Играчи: 30/32
Активацията от администратор при регистрация е премахната

От днес всички потребители могат да се регистрират без да бъдат одобрявани от администратор. Това означава, че регистрацията е отворена за всеки, който желае да се присъедини към тази общност. С цел да осигури още по-голяма леснота и удобство за потребителите, уеб сайтът въвежда и нова защита срещу ботове.

С помощта на специализиран софтуер за разпознаване на ботове и автоматизирани акаунти, новата защита осигурява по-висока сигурност и намалява възможността за злоупотреби. Освен това, струва си да отбележа, че въпреки че новата защита срещу ботове е вкарана в експлоатация, тя все още е в бета стадия на разработка. Това означава, че е в процес на тестване и подобрение, за да се гарантира максимална ефективност и сигурност.

Публикувано: 11.04.2023г от HybridMind

Оправени проблеми по сайта

Здравейте.

Проблема с добавянето на сървърите към сайта е отстранен напълно вече не би трябвало да създава проблеми при добавянето на сървър. Също така с тази новина искам да Ви съобщея, че вече статистиката следи и за ботовете в сървъра. Ботовете ще ги показваме в скоби след общо играчите.

Ако намерите проблеми по сайта, моля пишете ни или пуснете тема във форума.

Публикувано: 28.01.2022г от HybridMind

Нов сайт и нова визуална интеграция във форума

Здравейте потребители на AMXX-BG

Както забелязахте от днес сме с нова система в сайта, към нея е включена и нова визуална интеграция във форума. Това беше отдавна планирано и искаме да съобщим, че най-накрая е реализирано! Очаквайте още изненади, в бъдеще ще се правят още промени, за да можем максимално да олекотим работата на потребителите във форума и на хората, които още се занимават с тази стара, но все още не напълно забравена игра.

Ако забележите някакви бъгове в системата или интеграцията на форума - можете да пишете в тази тема, ще я оставя отключена. Надявам се да Ви харесва новата визия на сайта, може да очаквате още изненади от екипа ни.


Функции в сайта:

Рекламиране на сървъри

Закачване на сървъри

прочети още...

Публикувано: 10.04.2021г от Extreme

CraftVision.NET - Магазин - 207
Изработка от HybridMind
Всички права запазени © AMXX-BG.INFO