No record
GamePlay # [Respawn ArmyRanks Shop]
87.121.54.232:27016
de_dust2
Играчи: 25(25)/32
de_dust2
No record
VIP
83.147.29.61:27022 ☣ [CSF] Frankenstein Zombie®[Free|͇̿V͇̿I͇̿P͇̿|+ zm_trakinax_tubo 0/32 zm_trakinax_tubo
АMXX-BG.INFO вече с официална група в Discord!

Здравейте, драги съфорумници!

Искаме да Ви съобщим добра новина, а именно, че AMXX-BG.INFO вече има дискорд група, в която не е само за екипа, а и за вас, почитатели и съфорумници на AMXX-BG.INFO

Любезно Ви каним да се присъедините в нашата DISCORD общност. 


Линк: AMXX-BG.INFO DISCORD SERVER

Очакваме Ви и приятен престой!

Публикувано: 24.06.2024г от Extreme

Рекламиране на VIP сървъри

Здравейте, 

С удоволствие ви представяме нашата опция за VIP сървъри. Това са специално промотирани сървъри, които се добавят ръчно от администратора на сайта. Тези сървъри се виждат на всички страници на сайта. Допълнително, VIP сървърите имат специален VIP таг пред името си, което се отличава от останалите.

Условия и цена


- **Цена:** 15 лв. на месец

- **Брой сървъри:** Максимум 3 VIP сървъра едновременно

- **Период на реклама:** Рекламираният сървър ще остане на мястото си през целия период, за който е платена рекламата, и няма да бъде изместван от друг сървър в този период.


 Защо да изберете VIP реклама?


прочети още..


Публикувано: 19.05.2024г от Extreme

Активацията от администратор при регистрация е премахната

От днес всички потребители могат да се регистрират без да бъдат одобрявани от администратор. Това означава, че регистрацията е отворена за всеки, който желае да се присъедини към тази общност. С цел да осигури още по-голяма леснота и удобство за потребителите, уеб сайтът въвежда и нова защита срещу ботове.

С помощта на специализиран софтуер за разпознаване на ботове и автоматизирани акаунти, новата защита осигурява по-висока сигурност и намалява възможността за злоупотреби. Освен това, струва си да отбележа, че въпреки че новата защита срещу ботове е вкарана в експлоатация, тя все още е в бета стадия на разработка. Това означава, че е в процес на тестване и подобрение, за да се гарантира максимална ефективност и сигурност.

Публикувано: 11.04.2023г от HybridMind

Оправени проблеми по сайта

Здравейте.

Проблема с добавянето на сървърите към сайта е отстранен напълно вече не би трябвало да създава проблеми при добавянето на сървър. Също така с тази новина искам да Ви съобщея, че вече статистиката следи и за ботовете в сървъра. Ботовете ще ги показваме в скоби след общо играчите.

Ако намерите проблеми по сайта, моля пишете ни или пуснете тема във форума.

Публикувано: 28.01.2022г от HybridMind

PCBUILD.BG - 241
Изработка от HybridMind
Всички права запазени © AMXX-BG.INFO